torsdag 24 juni 2010

Midsommar

Vad gör man i krissituationer?
Jo, man tar en vit tygbit och häftar på BH:n.
Resultat: Jovars

/L

lördag 19 juni 2010

P to the arty. QUE?

Från och med nu är det jag som får bestämma film när järngänget - frida + simon ska kolla. För så himla kul är det inte när de väljer en skräckfilm, SOMNAR och jag, den enda som inte ville se, sitter själv och känner hjärtat gå på högvarv.


Ikväll ska jag på lokalfest. Jag vet inte när, jag vet inte var, jag vet inte hur och jag vet inte riktigt med vilka. Och jag får inte smsa och fråga den enda person som har lite koll. För hon ska sova.. (och då vågar man inte väcka henne, hon blir så ond - inga namn nämnda)
.
.
Men jag tror att tonight's gonna be a good night, however.
T

torsdag 17 juni 2010

--------

Jobb i två timmar, chill. Bad med järngäng + S, chill. Träning, chill.
Taggad inför match imorrn? Svar nej.

/L

onsdag 16 juni 2010

Och juste, två veckor kvar nu vaaaa!!!

Bara för att du var så himla nöjd med den andra F

07.00 Texasalarmlåten sätter igång. Jag hatar den, jag fattar inte varför jag har den.

Frukosten bestod av två mackor och te, helt okej god frukost. Sen körde jag iväg med mami till Bälingebys förskola för 9 timmars torkning av fönster. Tjohoooo.

Sen så körde jag och papi iväg för att köra lite bil för att öva på parkeringar. Det gick väl inte helt klockrent.

Nu- Tv. T bjöd med mig till skeppet, meeeen njeeeeeaaaa. Om jag ska dit ska hela järngänget dit.

Imorrn- soligt, varmt = första dagen på badet med järngänget, förhoppningsvis.

Där haru fridis. Ännu en dag ur Louise Viklunds liv. Glöm inte paya resa!

/L

tisdag 15 juni 2010

Inlägg för fridis

Idag slet jag mig upp ur en varm famn 6.30, eloge till mig. För att sedan ta och skura fönster i tre timmar med kidos skrikande runtomkring sig. "Fröken, fröken han spottade på fönstret" Jag är ingen fröken, så jag bryr mig inte om ungen spottade på rutan. Fast jävligt tur hade han som inte spottade på en ruta som jag hade putsat. Då hade han inte varit lika tuff vid nuläget.

Sen så tog jag en lååååååång lunch och smaskade i mig dålig (?) kebab, men gott vare. Och senare säga goodbays ännu en gång. Nu järngänget har ni mig för er själva, eller ni får dela mig med fönsterputsen, men det klarar ni nog. Seeen ssååååååååå jobbade jag 3½ timme till och förskola nr 1 är avklarad. Nu väntar bara 1000 fönster till, tjoho.

Och sen Frida, åt jag middag. Jag kastade i mig pannkakorna för att hinna till träningen med eftersom mina kära fader var sen så kom jag ändå en kvart sent.

Efter träningen så höll jag på att somna i bilen, tur att inte jag körde. Jag övervägde om jag skulle duscha direkt eller vänta. Jag ville just då bara sätt mig i soffan för att zappa mellan fotboll och fula betty. Men jag duschade på en gång! Den du Frida!

Efter dushen tittade jag igenom en massa bloggar SAMTIDIGT som jag jag tittade på TV. Jag har mina talanger. OCH nu Frida sitter jag och tittar på fotboll där laget som har tagit 5 VM-guld leder med 2-0. Mer mål vill vi se. Det är ju ändå de som är roligast.

Och eftersom ni inte följer VM så ska ni denna fredag se på fotboll! Movallen 19.00, missa inte.

/L

Och nu blev det 2-1